Αντιπροσωπεία της υποψήφιας δημοτικής παράταξης «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Δημοσιεύθηκε στις 13/02/2014 13:53

Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης επισκέφτηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 12.00 αντιπροσωπεία του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Δαπέργολα Νεκτάριο.

Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση αφορούσαν το θέμα των χρεών προς τον Δήμο που βαραίνουν τους επαγγελματίες της πόλης, την ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και παράλληλα την αναζωογόνηση της αγοράς, τα δημοτικά πρόστιμα για τα τραπεζοκαθίσματα και την δυνατή μουσική καθώς και για το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο ποδηλατόδρομος ο οποίος βρίσκεται παραπλεύρως των επιχειρήσεων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι συζητήθηκε και η προοπτική της αδελφοποίησης και μεταφοράς τεχνογνωσίας σε πολλούς τομείς, μεταξύ αυτών και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, με πόλεις της Ρωσίας και Ιταλίας.  

Με ιδιαίτερη προσοχή ο κ. Δαπέργολας και οι συνεργάτες του άκουσαν τις προτάσεις του Προέδρου και των Μελών της Διοίκησης του ΕΒΕΡ, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της τουριστικής προβολή της πόλης μας και δεσμεύτηκαν ότι οι συναντήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και μετεκλογικά.