Αντιπροσωπεία της υποψήφιας δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Δημοσιεύθηκε στις 13/02/2014 12:50

Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης επισκέφτηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 12.00 αντιπροσωπεία της «ΠΟΛΗτικής Ανατροπής» με επικεφαλή την υποψήφια δήμαρχο κα. Λαφτσή Ελένη.

Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση αφορούσαν την δεινή θέση που έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες λόγων των μνημονίων, την μείωση της φοροδοτικής ικανότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τα δημοτικά πρόστιμα για τα τραπεζοκαθίσματα και την δυνατή μουσική καθώς και για το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο ποδηλατόδρομος στις επιχειρήσεις που βρίσκονται παραπλεύρως.

Τέλος η συζήτηση έκλεισε με το ζήτημα της διάνοιξης του κάθετου άξονα Κομοτηνής- Κίρτζαλι και τις προοπτικές συνεργασίας της μέλλουσας δημοτικής διοίκησης με το ΕΒΕΡ σε θέματα τουριστικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων- μελών του Επιμελητηρίου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κα. Λαφτσή άκουσε τις προτάσεις του Προέδρου και των Μελών της Διοίκησης του ΕΒΕΡ και δεσμεύτηκε ότι οι συναντήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεται μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.