Συμμετοχή της ΠΑΜ-Θ στην έκθεση TourNatur 2015

Δημοσιεύθηκε στις 05/08/2015 07:23

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση TourNatur 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ, από 04 έως 06 Σεπτεμβρίου 2015. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση κοινού της Γερμανίας με αντικείμενο τις ειδικές μορφές τουρισμού, τη φύση, τη πεζοπορία κλπ.

Η ΠΑΜ-Θ με το παρθένο φυσικό περιβάλλον, τα 4 εθνικά πάρκα, τις δυνατότητες πεζοπορίας, ποδηλασίας και άλλων υπαίθριων και φυσιολατρικών δραστηριοτήτων, στοχεύει στην προσέλκυση επισκεπτών από την Ευρωπαϊκή αγορά και τις 4 εποχές. Θα παρουσιαστούν στο Γερμανικό κοινό, η περιοχή και οι δυνατότητες που έχει ενώ προγραμματίζονται σε συνεργασία με Γερμανικούς φορείς, στοχευμένες συναντήσεις για τους επαγγελματίες και τους φορείς-συλλόγους που θα συμμετάσχουν στην έκθεση.

 

Παρακαλούμε:

α) Μέχρι τις 10 Αυγούστου να μας γνωστοποιήσετε στο e-mail:                                          antip-tourismou@pamth.gov.gr, την παρουσία σας στην έκθεση, μαζί με σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων σας (στα Αγγλικά ή Γερμανικά) προκειμένου να κανονίσουμε συνάντηση με αντίστοιχου ενδιαφέροντος Γερμανικές εταιρείες.

β) Έντυπα, φυλλάδια και διευθύνσεις από σχετικούς διαδικτυακούς ιστότοπους, μπορείτε να αποστείλετε μέχρι τις 20 Αυγούστου, στη δ/νση: «Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού ΠΕ Ξάνθης / Υπόψη κου Οδυσσέα Μπογιατζή / ΤΚ 67100 / Διοικητήριο Ξάνθης / (τηλ. 2541350143), με την ένδειξη TourNatur2015». Τα έντυπα θα πρέπει να είναι συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά και να αναγράφουν το όνομα του αποστολέα.

 

 

 

Με εκτίμηση

Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης , Εκθέσεων, Υποστήριξης Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων

 

Μιχάλης Αμοιρίδης