Αλώνι Catering - ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υπηρεσίες catering

Υπηρεσίες

Δημιουργία των καταλληλότερων προϋποθέσεων για μια επιτυχημένη εκδήλωση και πάνω απ’ όλα ικανοποίηση των ιδιαίτερων επιθυμιών των πελατών μας. Αναλόγως την περίσταση, το Catering ΑΛΩΝΙ είναι έτοιμο να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου όλες τις λεπτομέρειες οργάνωσης της εκδήλωσης, που απλά για εσάς θα ήταν χάσιμο χρόνου. Επίσης, αν θέλετε σας παραχωρούμε τον δικό μας εξοπλισμό εστίασης για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Υποστηρίζουμε εκδηλώσεις με συμμετοχή έως 500 ατόμων.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλούσιο μπουφέ με ελαφριά κρύα ή ζεστά πιάτα τρώγοντας όρθιοι ή καθιστοί, open cocktail bar με διάφορα snacks, καναπεδάκια και μικρογεύματα με τη συνοδεία κρασιού, ποτού και cocktail, ένα πλούσιο σερβιριστό γεύμα σε τραπέζι, (ή ακόμα κουλουράκια και κρουασάν με τσάι ή καφέ αν θέλετε να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας από νωρίς…). Και όλα αυτά στο δικό σας χώρο (εσωτερικό ή εξωτερικό) με δικό σας ή όχι εξοπλισμό.

Το Catering ΑΛΩΝΙ είναι πάντα έτοιμο να υλοποιήσει κάθε σας επιθυμία, αρκεί μόνο να μας εμπιστευτείτε. Ένα έντυπο δεν αρκεί για να καλύψει όλες σας τις απορίες όμως, γι’ αυτό μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας γνωρίσετε από κοντά στον χώρο μας κουβεντιάζοντας πιο άμεσα και πιο εποικοδομητικά… Το μόνο που θέλουμε? Μια τέλεια εκδήλωση και πάνω απ’ όλα.. Να μείνετε ευχαριστημένοι!

Πληροφορίες Επικοινωνίας

1ο χλμ. Κομοτηνής - Καρυδιάς

69100, Κομοτηνή

Τηλ.: 2531036868/ 2531027999