Καφέ ΛουΚι - ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΤΜΕΡΙΔΗΣ/ ΛΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο.Ε.

Παροχή καφέ - μπύρας - γευμάτων και ποτών

Υπηρεσίες

Μας ζητήσανε να γράψουμε μια εισαγωγή ή ένα καλωσόρισμα. Αυτό που σκεφτήκαμε να βάλουμε αντί εισαγωγής, είναι η παρακάτω σκηνή..

Μέσα Αυγούστου 2009, το μαγαζί είναι υπό κατασκευή ή καλύτερα υπό.. γκρέμισμα! Το Λου.Κι ακόμη στα σκαριά και στο εσωτερικό του επικρατεί ένα χάος. Εργαλεία, σοβάδες και σκόνη, ζέστη και μια ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Βγαίνουμε για διάλειμμα έξω, χαμογελάνε τα μάτια μας, ο ενθουσιασμός μεγάλος, η συζήτηση γυρνάει γύρω από τους καφέδες που θα πίνουμε, τον τρόπο που θα στηθεί η μπάρα όταν γίνει, την μουσική που θα παίζουμε, τα cocktails που θα σερβίρουμε, τις μπάντες που θα θέλαμε να παίξουνε..

Ξεχαστήκαμε και εκείνη τη μέρα η δουλειά έμεινε μισή. Έξω η ζέστη αφόρητη, μέσα η ατμόσφαιρα αποπνικτική, όλοι λείπανε διακοπές ή πήγανε για μπάνια, οι υποχρεώσεις τρέχανε..

Εκείνη τη στιγμή, ασυναίσθητα ίσως, συνειδητοποιήσαμε για πρώτη φορά τι μαγαζί θα είναι το Λου.Κι. Ένα μέρος που θα ξεχνάς την τρέλα της καθημερινότητας, ότι στραβό συμβαίνει εκεί έξω, θα σταματάς για λίγο το χρόνο, θα έρχεσαι κοντά με φίλους, θα δημιουργείς παρέες, θα ερωτεύεσαι, θα ταξιδεύεις με τη μουσική και το ποτό. Το πετύχαμε; Μπορεί, ίσως ναι, το προσπαθούμε..

Ένα Πάντως είναι Σίγουρο

Το Αγαπάμε και το Απολαμβάνουμε

Στην Υγειά μας Λοιπόν..

Προϊόντα

Σπάνιες ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, επιλεγμένες μπύρες, καθαρά ποτά και τα καλύτερα cocktails σε ένα χώρο μοναδικό...

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται πλέον με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προσφέροντας στους κατόχους της Κάρτας 20% έκπτωση στα κοκτέιλς και την ψημένη ρακή, επί των αναγραφόμενων τιμών των προϊόντων αυτών!

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Καραολή 11

                    69100, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλ.Επικ.: 25311 01486