Βιβλιοπωλείο Εκλογή - ΑΦΟΙ ΜΠΕΗΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Λιανικό εμπόριο βιβλίων - χαρτικών ειδών - υπηρεσίες παραγωγής φωτοτυπιών

Υπηρεσίες

Το 1979 το βιβλιοπωλείο 'Εκλογή' κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του βιβλίου. Με την πάροδο του χρόνου, αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο σημαντικά βιβλιοπωλεία της Κομοτηνής. Το βιβλιοπωλείο 'Εκλογή' διαθέτει σήμερα δύο εκτεταμένους επαγγελματικούς χώρους, εκ των οποίων ο ένας, έκτασης 170 τ.μ, λειτουργεί μόνον ως βιβλιοπωλείο, με διαρκή έκθεση, σε πάγκους, των εκδιδόμενων βιβλίων και περιοδικών.

 
Συνεργάζεται με όλους τους αξιόπιστους εκδοτικούς οίκους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας και, στη πόλη του, αναγνωρίζεται η συμβολή του στη διάθεση και προώθηση του βιβλίου, και κατ' επέκταση στην αύξηση αναγνωσιμότητας. Το βιβλιοπωλείο 'Εκλογή' συμμετείχε ενεργά, από την ίδρυσή του, σε όλες τις εκδηλώσεις της Κομοτηνής που έχουν σχέση με το βιβλίο και στην, κατά καιρούς, εκδοτική δραστηριότητα.

 
Κατά τη διάρκεια του 1998-2000 και με τη συνεργασία φορέων της Κομοτηνής και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, το βιβλιοπωλείο 'Εκλογή' διοργάνωσε πληθώρα εκδηλώσεων ανάδειξης της πανελλήνιας αλλά και της τοπικής εκδοτικής δραστηριότητας. Ενδεικτικά αναφέρονται εκδηλώσεις-παρουσιάσεις των βιβλίων.


Βαλκάνιος Πραματευτής, του Χρήστου Ζαφείρη
Αγγελίνα, του Μήτσου Κασόλα
Απ' το ίδιο ποτήρι και άλλες ιστορίες, του Μισέλ Φάις
Εκείνη η πόλη, της Ελένης Σκαβδή
Στα δεσμά του μυθοποιημένου οικονομικού παραδείγματος, του Γεωργίου Θ. Χατζηκωνσταντίνου
Περιφερειακά ΜΜΕ στην Ευρώπη, των Νίκου Δερμετζή - Αντώνη Σκαμνάκη, κ.α.

Προϊόντα

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται πλέον με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προσφέροντας στους κατόχους της Κάρτας 10 % έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα, επί των αναγραφόμενων τιμών των υπηρεσιών και των προϊόντων αυτών!

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Παπαδήμα 14

                   69100, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλ.Επικ.: 25310 28304