Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης: Πρόσκληση συμμετοχής στην 86η ΔΕΘ

Δημοσιεύθηκε στις 21/06/2022 11:37

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 10 έως 18  Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις- μέλη μας, θα φιλοξενηθούν χωρίς κόστος συμμετοχής, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό τους στην 86η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους

Οι επιχειρήσεις- μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, είτε τηλεφωνικά στο 2531022547 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστέλλοντας email στο everodopis@gmail.com (υπεύθυνη κα Στίγκα Γεωργία).

 

Επιπλέον, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία και να την αποστείλετε στο everodopis@gmail.com.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου