Μπουκιές Catering - ΒΕΖΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Προϊόντα και υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες

Τον Ιούλιο του 1990 επί της Συντάγματος Κρητών 21 στην Κομοτηνή, ιδρύει το πρώτο κατάστημα Μπουκιές ο Άγγελος Βεζυριαννίδης. Μία οικογενειακή επιχείρηση με πρωταρχικό μέλημα και εξειδίκευση στα κουλουράκια και σε ορισμένες πίτες παραδοσιακές για πρωινό και ..όχι μόνο. Με τα χρόνια προστέθηκαν τομείς και δραστηριότητες όπως ζαχαροπλαστική, ζύμη, και σιροπιαστά. Σειρές παραγωγής με εξειδικευμένο προσωπικό.

Στα τέλη του 1999 αναλαμβάνει την επιχείρηση ως διάδοχη κατάσταση ο υιός, Μιχάλης Βεζυριαννίδης με την πορεία του μέχρι και σήμερα. Έχοντας τελειώσει το πανεπιστήμιο Μακεδονίας ως Οικονομολόγος και παράλληλα με καθημερινή ενασχόληση σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να εμπλουτίσει την επιχείρηση και να θέσει νέους σύγχρονους τρόπους εργασίας και νέες στοχεύσεις.

Δημιουργείται τμήμα Catering στην επιχείρηση η οποία και επεκτείνεται σε νέο κατάστημα επί της Ιωαννίνων και Παλαιολόγου γωνία. Εξειδίκευση σε παρουσιάσεις γάμων, σεμιναρίων, τροφοδοσιών αποτελούν μέχρι τις μέρες μας την αιχμή του δόρατος για την επιχείρηση. Θεωρείται ως Leader στο χώρο του catering στην Κομοτηνή, δεδομένου του όγκου καθημερινής δουλειάς αλλά της εμπειρίας και τεχνογνωσίας που κατέχει.   

Με σημείο συνάντησης πλέον τη Συντάγματος Κρητών 21 στην Κομοτηνή και με τηλέφωνα επικοινωνίας 2531023156 αλλά και 6932722229, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε για πρωινό με πίτες και σφολιατοειδή. Κουλουράκια σε μεγάλη ποικιλία, τούρτες, κεράσματα, τοπικά εδέσματα, ψωμί και αρτοσκευάσματα. Τέλος, εμπιστευτείτε σε εμάς την όποια εκδήλωσή σας και με μοναδικότητα θα απολαύσετε εξυπηρέτηση, ποιότητα και τιμές.

Προϊόντα

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται πλέον με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προσφέροντας στους κατόχους της Κάρτας 15% έκπτωση στις υπηρεσίες catering και σε όλες τις αγορές προϊόντων αξίας 100 ευρώ και άνω, επί των αναγραφόμενων τιμών των υπηρεσιών και των προϊόντων αυτών!

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Συντάγματος Κρητών 21

69100, Κομοτηνή

Tηλέφωνα επικοινωνίας:

  • 2531023156
  • 6932722229

Email: komitin@gmail.com