Λεχούδης Θρακιώτικοι Φούρνοι - Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Παραγωγή αρτοσκευασμάτων

Προϊόντα

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Βασική αρχή και δέσμευση της διοίκησης των θρακιώτικων φούρνων ΛΕΧΟΥΔΗΣ, αλλά και δέσμευση κάθε στελέχους της, είναι να παρέχει στους συνεργάτες της εταιρίας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα, που καλύπτουν πλήρως τις προσδοκίες και απαιτήσεις τους, με σεβασμό στις εσωτερικές διατάξεις της.

Για να πετύχει τα παραπάνω η διοίκηση έχει αναπτύξει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων που σκοπό έχει την άριστη και απρόσκοπτη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρία και τους πελάτες της.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω συσκέψεων μετρά την αποτελεσματικότητα αυτού του συστήματος και θέτει νέους μετρήσιμους στόχους. Στόχοι οι οποίοι είναι:

  • Με γνώμονα το κοινό όφελος δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές.
  • Αξιόπιστη και έγκυρη υλοποίηση των εργασιών της εταιρείας στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.
  • Επιλογή κατάλληλων ανθρώπων για την εφαρμογή των υπηρεσιών της εταιρείας.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Κόμβος Εγνατίας Οδού - Ιάσμου

69200, ΙΑΣΜΟΣ Ροδόπης

Τηλ. επικ.: 25340 22851& 24875

Φαξ: 25340 22773