Το Καρβέλι - ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Παραγωγή αρτοσκευασμάτων

Υπηρεσίες

Η επιχείρηση ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ ιδρύθηκε στις 13/06/2008 από τον Τσακμάκη Ιωάννη και λειτουργεί με επιτυχία στο χώρο μέχρι και σήμερα. Σκοπός της επιχείρησης είναι η παραγωγή άρτου και αρτοσκευασμάτων, ειδών ζαχαροπλαστικής και άλλων τροφίμων. Η πείρα που απέκτησε ο Τσακμάκης Ιωάννης  εξασκώντας το επάγγελμα του αρτοποιού, για πολλά συναπτά έτη, δημιούργησαν μια βιώσιμη και ανταγωνιστική επιχείρηση στην τοπική κοινωνία, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία της έχουν προσδώσει κύρος και αξιοπιστία, απαραίτητα για την μετέπειτα εξέλιξη της.

Η εταιρία με την υπαγωγή της στον αναπτυξιακό νόμο ν3299/2004 άντλησε κεφάλαια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση βιομηχανικού κτιρίου, την αγορά υπερσύγχρονων μηχανημάτων και γενικά αύξηση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παραγόμενων αγαθών.

Σήμερα η επιχείρηση αποτελεί μια πρότυπη και  υγιή οικονομική μονάδα στον τομέα της αρτοποιίας, δημιουργεί και διατηρεί θέσεις εργασίας και ουσιαστικά συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Άγιοι Θεόδωροι

69100, Κομοτηνή

Τηλ. επικ.: 25310 36418

Email: tsakmakisae@gmail.com